Välj en sida

Fasadmålning

Vad vi gör

Vi undersöker fasaden och ger råd om vad som passar er fasad bäst. Vi är utbildad i fasadbesiktning och har all utbildning på ställningar och liftar.

Ser fasaden tråkigt och sliten ut? Då kan det vara dags att måla om den. Genom att måla om din bostad kan du öka dess livslängd eftersom färgen bevarar materialet och skyddar mot väder och vind. Ny färg ger dessutom ett trevligare intryck, både för dig själv och för andra. Att måla om ett hus kräver kunskap och ett gott underarbete. När du anlitar oss vet du att jobbet blir gjort på rätt sätt efter konstens alla regler.

Målsättning

Vår målsättning är att ge våra kunder ett snyggt och hållbart slutresultat av högsta kvalitet som de kan visa upp med stolthet. För att lyckas med detta lägger vi alltid lika mycket fokus på grundarbetet som slutresultatet.

För oss är bra service av hög prioritering. En bra kommunikation och lyhördhet för våra kunders önskemål är en självklarhet. Vi inspirerar med praktiska råd, bra vägledning och ser till att kundens önskemål, faktiska förutsättning och behov blir till verklighet.

Bra service

Professionella målare

Hållbart slutresultat

Adress

Fläktgatan 9B
941 47 Piteå

telefonnummer

070-315 31 86

Maila oss

info@nordellsmaleri.com