Välj en sida

Städ för företag

Städ för företag

Vår personal har stor branscherfarenhet och levererar kvalitetsresultat som skapar grunden för långa samarbeten vilket är vårt mål. Givetvis håller vi höga miljö- och kvalitetskrav på vårt arbete och skräddarsyr våra tjänster som är anpassade utifrån våra kunders önskemål och behov. 

Städning i kontorsmiljö är ett sätt att främja den allmänna arbetsmiljön på kontoret. Hit hör bland annat städning av allmänna ytor såsom dammsugning av golv och mattor, damning av fria ytor, rengöring av bänkar, hyllor, tavlor, speglar och dörrar. Även fläckar tas bort och papperskorgar töms. Kontorsstädning innefattar även städning av kök och badrum, där bland annat diskbänkar rengörs och torkas av, toaletterna, diskhoarna och handfaten rengörs. Man kan även få hjälp med saker som fönsterputs, persiennrengöring och maskinella golvvård med våra skurmaskiner.

Varför är det viktigt med kontorsstädning?

Kontor är en plats där många personer är i rörelse och där många personer spenderar en stor del av sina arbetsdagar. Genom att ha städade ytor kommer arbetarna också trivas bättre på kontoret, vilket i sin tur kan öka arbetsglädjen och öka dess produktivitet och arbetsförmåga. När kontoret är ostädat kan det upplevas som rörigt, det blir svårare att hitta material man behöver till sitt arbete och det kan vara distraherande med saker som är utspridda istället för att vara organiserade på sin plats. Det kan också göra så att medarbetarna känner sig tvungna att gå och städa själva, slänga sopor och diska, istället för att utföra de arbetsuppgifter de är där för.

Bakgrund

Vi är en erfaren och kunnig personalstyrka som jobbat i branschen i många år. Utgångspunkt är Piteå och vi arbetar även i Luleå, Boden samt Älvsbyn med alla våra bastjänster. Byggstäd utförs i Gällivare och Skellefteå utöver de andra orterna.

Hos oss är du som kund i fokus och vi är måna om att om att alltid vara lyhörda för just dina önskemål. Vi hjälper våra kunder med olika sorters lokalvård och vi erbjuder bland annat byggstäd, företagsstäd, etableringsstäd, trappstäd, höghöjdsstäd och fönsterputsning.

Berätta vad du förväntar dig av städningen så kommer vi tillsammans överens om hur vi hjälper dig på bästa sätt.

Bra service!

Professionell personal!

Trygg arbetsgivare!

Adress

Fläktgatan 9B
941 47 Piteå

telefonnummer