Välj en sida

Invändig målning

Vad vi gör

När det kommer till inomhusmålning är det viktigaste att fokusera på själva underarbetet. Man talar gärna om målningen men det är spacklingen som skiljer ett bra resultat mot ett dåligt. Vi vet vilken typ av material som behövs för att göra ditt projekt till det bästa. Behövs det spärrmålning, bred spackling och vilken typ av spackel som ska användas. Låt arbetet bli det bästa genom att anlita oss. Vi arbetar med allt inom måleri för företag, privatpersoner, fastighetsägare och industrier runt om i Piteå med omnejd. 

Till oss kan du vända dig för allt ifrån dekorationsmålning till tapetsering. Allt arbete utförs med högsta kvalitet och stort engagemang. Gemensamt för samtliga våra tjänster inom målning är vår noggrannhet och känsla för detaljer, från grundarbetet till slutresultatet. Vi arbetar med de flesta stora färgleverantörerna och våra produkter håller högsta kvalitet. Vi har kunder i hela Norr- och Västerbotten med huvudkontoret i Piteå, och är även etablerade i Luleå, Kalix, Gällivare och Skellefteå.

Målsättning

Vår målsättning är att ge våra kunder ett snyggt och hållbart slutresultat av högsta kvalitet som de kan visa upp med stolthet. För att lyckas med detta lägger vi alltid lika mycket fokus på grundarbetet som slutresultatet.

För oss är bra service av hög prioritering. En bra kommunikation och lyhördhet för våra kunders önskemål är en självklarhet. Vi inspirerar med praktiska råd, bra vägledning och ser till att kundens önskemål, faktiska förutsättning och behov blir till verklighet.

Bra service

Professionella målare

Hållbart slutresultat

Adress

Fläktgatan 9B
941 47 Piteå

telefonnummer

070-315 31 86

Maila oss

info@nordellsmaleri.com